il Fraticello

Benvenuti! Op deze site vindt u  informatie over il Fraticello, een vrij gelegen casa colonica voor 8 personen (4 slaapkamers), op 1 hectare eigen grond. Het huis ligt in het Italiaanse Umbria, op de grens van Toscane en Lazio, tussen de oude Etruskische stad Orvieto en het meer van Bolsena. De inrichting is persoonlijk en stijlvol. De keuken biedt de fervente kok ruime mogelijkheden. Alle belangrijke voorzieningen bevinden zich op loopafstand.

voorkant huis

Als u geïnteresseerd bent in het huren van il Fraticello, kun u contact opnemen via de mail: fraticello.umbria@gmail.com .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s