Het Huis

juni 2022-3[8505]Het huis en de omgeving bieden de gelegenheid om te genieten van landelijke rust in een historische omgeving met vele culturele en culinaire hoogtepunten.

eettafel terras

Indeling

Op de begane grond is de keuken met  een manshoge open haard, een eettafel voor 8 personen en een groot fornuis met hete luchtoven. Voor wie zich culinair wil uitleven zijn keukenmachines, een afwasmachine, potten, pannen en servies in ruime mate aanwezig.

Naast de keuken is een eet/spelletjeskamer en een boekenkast vol met gidsen en (vertaalde) Italiaanse fictie en non fictie.

Voor de koudere periodes is er een zitkamer met open haard.

De trap

Op de eerste verdieping zijn vier sfeervolle tweepersoons slaapkamers en twee badkamers met douche en w.c. In een van de badkamers staat de wasmachine. Alle kamers zijn voorzien van horren.

slaapkamer 1 slaapkamer 2

Voor kinderen zijn er drie kinderbedjes met bijbehorend linnengoed, diverse kinderstoelen, een autostoeltje en een box.

Het terrein.

Naast het huis is de cantina, waarin een pingpongtafel en alle tuinmeubels staan. Aan de andere kant van het huis is de authentieke brood/pizza-oven gesitueerd. Hierin kan gebakken en gebraden worden !

Tuin en uitzicht

Op het terrein zijn veel zonnige plekjes en bomen waaronder je in de schaduw kunt zitten met uitzicht op de agrarische omgeving en het silhouet van de Apenijnen. Er is een buitendouche en een kinderbadje die voor verkoeling kunnen zorgen.

Exif_JPEG_PICTURE

Exif_JPEG_PICTURE

De jaarlijkse olijfpluk….

De olijfoogstLunch tijdens oogst